Boek
Dé internationale wijnautoriteit nu in het Nederlands
De bekroonde Engelstalige The Oxford Companion to Wine is in 2006 volledig herzien en nu ook in compacte vorm in het Nederlands beschikbaar. Het boek geeft van A tot Z een adembenemende hoeveelheid informatie over alles wat met wijn te maken heeft. Van het oude Griekenland tot de modernste productiemethoden, over wijngebieden, terminologie, geschiedenis, wetenschap, geografie, sociale en culturele aspecten. Het ultieme naslagwerk voor de beginnende en de ervaren wijnliefhebber.
[verkoopargumenten]
* Jancis Robinson geniet wereldwijde faam op het gebied van wijn
* Nederlandse uitgave onder redactie van Cees van Casteren, tweevoudig Vinoloog van het Jaar en redacteur bij Perswijn
* Ruim 2.500 trefwoorden
Jancis Robinson is de Grande Dame van de internationale wijnpers. Ze is Master of Wine en columnist voor de Financial Times en tien andere publicaties verspreid over vijf continenten. Robinson is een tv-persoonlijkheid en heeft haar eigen populaire website www.jancisrobinson.com met abonnees uit meer dan 70 landen.
Over de Oxford Companion to Wine:
Het beste wijnboek ooit gepubliceerd.
Washington Post
Simpelweg het meest complete naslagwerk over wijn dat ooit is, of zal worden geschreven.
The Weekend Review (Australië)
«
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.