Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Gevangene van een andere tijd door J. Brindle

Sterke vrouwen
Sterke vrouwen
Sue Dawson heeft een gruwelijk leven in het gewelddadige East End in Londen. Verwaarloosd door haar moeder, misbruikt door haar vader, vernederd en mishandeld zolang ze getrouwd is, ziet ze ten slotte maar één uitweg: ze slaat haar man... »
Familieziek
Familieziek
the Take »
Diagnose: Besmet
Diagnose: Besmet
Dokter Toby Harper heeft nachtdienst op de eerstehulpafdeling van het Springerziekenhuis als er een naakte, verwarde man binnen wordt gebracht. Het is onduidelijk wat de oude man mankeert en Toby laat hem wegbrengen voor röntgenfoto's. ... »
Moordvader
Moordvader
Op een warme nacht betrapt de succesvolle zakenman Nick Leary een gewapende inbreker in zijn studeerkamer. Met een honkbalknuppel slaat de woedende Nick Sonny zo ongeveer tot moes. Als hij is uitgeraasd ziet hij zijn echtgenote Tammy en ... »
Monddood
Monddood

De schoolbus met acht doofstomme meisjes en hun leraressen had nooit mogen stoppen op de snelweg in het vlakke, uitgestrekte landschap van Kansas. Drie ontsnapte gevangenen wachten hen op - ze hebben niets te verliezen. En nu met de m... »