Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Elsa door Marleen Rossetti

Elsa is 5 keer gerecenseerd. De gemiddelde score is 3.0. Het boek is 1 keer gelezen.
Anoniem
- Elsa
 
 
 
 
 
(5)

Vandaag op het strand je boek uitgelezen! Een gewaagde roman!Ja, het zet je aan het denken en dat is ook het doel van een boek.Zeker heftig verhaal. Maximaal pech. Ben wel benieuwd of je het einde zo hebt geschreven om evt een vervolg te schrijven

- Elsa
 
 
 
 
 
(5)

One comment on “Elsa meisje, licht van zeden van Marleen Rossetti”

Annemieke Martinus-Claus on 10 juni 2013 at 17:48 said:

Gedurfd geschreven. Erotisch, heftig verhaal maar niet schokkerend.

Elsa heeft door haar seksverslaving een zeer turbulent leven geleid; met zeer veel ontberingen.

Wel een goed einde; wat ik zelf altijd prettig vind ik in een heftig verhaal.

Alom: Marleen is een zeer goede bedreven schrijfster; knap dat ze zoiets heeft kunnen bedenken.

Voor mij de eerste keer dat ik een boek gelezen heb van een persoon die voor mij bekend is.

Voor Marleen: heel veel succes met dit boek!

Gr Annemieke Martinus-Claus Beuningen

- Elsa
 
 
 
 
 
(5)

Heb een stuk gelezen, ik moest zo lachen om sommige passage's! Ik weet dat het boek redelijk dramatisch verloopt maar het eerste hoofdstuk vond ik hilarisch en nodigt uit om verder te willen lezen.
Je mag trots zijn op jezelf, er zijn weinig mensen die je dit nadoen! (kennis)

- Elsa
 
 
 
 
 
(5)

Ik heb je boek uit. Was een mooi boek alleen ik heb daar wel een andere gedachte over. Ik vind het een boek wat eigenlijk best wel heel treurig is want ook in het echte leven gebeurt dat helaas zo, dus tja ik vind het wel een heel goed boek met een bepaald voorbeeld erin, ik hoop dat je me begrijpt. Heb het boek bijna in een keer uitgelezen ik vond het echt zo makkelijk lezen en het bleef je gewoon plakken! Een succes vind ik en ik zou er een vervolg op maken als je ooit de tijd en de ingeving hebt. (iemand die ik heb ontmoet)

- Elsa
 
 
 
 
 
(5)

Dat een boek van iemand die je kent veel reakties opwekt is denk ik logisch, zoals ik al een keer schreef je denkt iemand te kennen en die komt vanuit een onverwachte hoek met een mooi verhaal dan geeft dat te denken. Je bent een creatieve geest en ik ben heel blij dat je daar iets mee gedaan hebt. Sommige mensen lopen hun hele leven lang rond met ideeen en verwezelijken niets. Ik ben trots op je! (een kennis van mij)