Boek
Als er n ingredint is dat iedereen altijd in huis heeft dan is het wel een ei. Goedkoop altijd lekker en nooit saai want met eieren valt ontzettend veel te doen in de keuken. Van een simpele omelet met spek een gevuld eitje met garnalen of een quiche tot een heerlijk dessert als crme brle of sabayon. In EIEREN staan tientallen creatieve recepten. Niet alleen de klassiekers krijgen een plaatsje maar ook verrassende recepten als pittige vogelnestjes met kwarteleitjes. Provenaalse brouillade souffl van noordzeegarnalen of kaneelflan met mango. Als je dit boek doorbladert sta je versteld van de veelzijdigheid van dit eenvoudige ingredint. Dankzij de fotos zie je ook dat eierrecepten bijzonder fotogeniek kunnen zijn. In de inleiding van EIEREN lees je alles over de geschiedenis van het ei over de voedingswaarde de basiskneepjes van het eieren koken en nog veel meer. Je krijgt er een antwoord op vragen als Hoe maak je het perfecte zachtgekookte eitje? Zijn eieren gezond? Is er een verschil tussen een wit en een bruin ei? Waarom eten we eieren met Pasen? Kortom EIEREN is een boek vol interessante informatie en heerlijke recepten waarmee je direct aan de slag kunt. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.