Boek
Winnaar van de Kookboek van het Jaar-verkiezing 2009 in de categorie Chefs
Een dag bij elBulli is precies wat de titel belooft. Aan de hand van prachtige foto's met het daarbij behorende tijdstip volgt het boek een dag lang het reilen en zeilen bij elBulli, het beste restaurant van de wereld, gevestigd in Roses aan de Costa Brava. Door dit kijkje achter de schermen, de uitleg over hoe het is als gast te worden ontvangen, en de kunstzinnige foto's van de revolutionaire gerechten, krijg je als lezer echt het idee dat je deelgenoot wordt van een geheim: het mysterie-elBulli.
Ferran Adrià voegde zich in 1984 bij de staf van elBulli. Zijn innovatieve culinaire technieken worden toegejuicht en geïmiteerd door topchefs en culinair recensenten over de hele wereld, en hebben elBulli drie Michelin-sterren bezorgd.
Culinaire rondreis Ferran AdriÃ
Om zijn boek te presenteren, trok Ferran Adrià de wijde wereld in voor een culinaire rondreis. Hij was daarbij o.a. voor een flitsbezoek in New York. Ook deed hij het hoofdkwartier van Google aan.
«
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.