Boek
Een niet zo heel erg objectieveeetgids van onze favorietegerechtenWaar eet je de beste blanquette de veau van Parijs?Voor welke soep met raviolis de crevettes steek je opzondagavond de Seine over? Waar reserveer je voor tienpersonen een tafel?De vier auteurs, groot fans van goed en lekker eten,delen in dit boek hun favoriete adressen voor oeufsmayo maar ook couscous en frites. Gerechten waarvoorze moeiteloos dwars door Parijs gaan. Zelfs als hetrestaurant 45 minuten verderop ligt en ook als hetregent. Die restaurants worden uitgebreid beschreven;waarom moet je juist naar dat ene adres en wat is daarzo goed? Daarnaast geven ze antwoorden op vragen alswaar je goed vegetarisch kunt eten of waar je je eerstedate het beste mee naartoe neemt. Met achter in hetboek een handige index, waarbij je in een oogopslag zietwelk restaurant in welk arrondissement ligt.• Caroline de Maigret is de co-auteur van Altijd eenParisienne, waarvan duizenden exemplaren verkochtwerden• Een zeer originele eetgids van Parijs, voor de meerdan twee miljoen Nederlanders en Belgen diejaarlijks Parijs bezoeken• Prachtig geïllustreerd• Handig formaat: past in elke jaszak• Informatie van vier rasechte Parijzenaars «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.