Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Doortrapt! door Joost Oost Lievense

Doortrapt! is 5 keer gerecenseerd. De gemiddelde score is 4.0. Het boek is 5 keer gelezen.
Anoniem
- Doortrapt!
 
 
 
 
 
(5)

Verbazingwekkend! Normaal doe ik er redelijk lang over om een boek uit te lezen. Bij deze thriller had ik slechts 3 1/2 dag nodig. Prettige schrijfstijl, korte hoofdstukken en het allerbelangrijkste: een steengoed verhaal! Beslist een aanrader.

- Doortrapt!
 
 
 
 
 
(5)

Fenomenale thriller!
Het boek hield ons in de greep van het begin tot eind. Leest heel erg makkelijk. Wij konden het ook echt niet wegleggen. Een echte aanrader voor iedereen. Deze Nederlandse auteur past in het rijtje van thrillerschrijvers zoals Baldacci en Grisham. Briljant!

- Doortrapt!
 
 
 
 
 
(5)

Jammer dat ik hem al uit heb...... Dit boek leest heel fijn door de prettige schrijfstijl. Wat een fantasie heeft deze schrijver, hoe verzin je het? De personages worden zo beschreven dat er ruimte is voor een eigen beeld. Als je denkt ze te kennen gaan ze toch weer de andere kant op, irritant goed! Dit boek moet iedereen in huis hebben de komende herfst. Hopelijk komt er snel een deel 2.

- Doortrapt!
 
 
 
 
 
(5)

Een spannend boek, goed van opzet. Prettig dat het uit allemaal kleine hoofdstukken bestaat. Iedere keer word je op het verkeerde been gezet en blijkt het toch weer anders te zijn. Ik raad het iedereen aan te kopen. Ik vind het een prima boek!

- Doortrapt!
 
 
 
 
 
(5)

Meesterlijk is hier de beste omschrijving! Wat een geweldig plot en wat een prettige schrijfstijl. Van begin tot eind werd ik meegenomen in het verhaal en kon het niet wegleggen. Echt een boek om alles om je heen te vergeten. Een echte aanrader!