Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals De versierde bezemsteel door Agatha Christie

Het moordkabinet
Het moordkabinet
Op uitnodiging van een oude vriend brengt Adam Dalgliesh een bezoek aan het Dupayne Museum, een klein privé-museum gelegen aan Hampstead Heath. Als een week later een van de bewindvoerders van het museum op gruwelijke wijze wordt vermoo... »
Dood onder geestelijken
Dood onder geestelijken
Zakentycoon Sir Alred Treeves is niet gewend dat hem iets geweigerd wordt. Wanneeer hij Adam Dalgliesh vraagt om de dood van zijn zoon te onderzoeken, moet de dichterlijke speurder van Scotland Yard wel toezeggen. De dood van Ronald Tree... »
De vier klokken
De vier klokken
Een dode man, een blinde vrouw en heel veel klokken aan Hercule Poirot om deze ingewikkelde zaak op te lossen. Een meisje van een uitzendbureau wordt voor wat tikwerk op een bepaald adres ontboden. Als ze daar komt vindt ze een dode man,... »
De Muizenval
De Muizenval
In De muizenval is een aantal gasten door de sneeuw opgesloten in het hotel van een jong echtpaar. In de omgeving van het hotel heeft een moord plaatsgevonden. Een inspecteur vermoedt dat de moordenaar zich in het hotel schuilhoudt. De s... »
Wie zonder zonde is...
Wie zonder zonde is...
In het graafschap Derbyshire worden twee ontzielde lichamen gevonden. Het ene is van de dochter van een gepensioneerde agent van Scotland Yard, het andere van een onbekende jongeman. Een dramatische vondst op een zo mogelijk nog dramatis... »
In volmaakte stilte
In volmaakte stilte
Wanneer een naakt jongenslichaam verminkt op een grafzerk wordt aangetroffen, herkent de Londense politie hierin al gauw het werk van een seriemoordenaar. Dit is zijn vierde slachtoffer, maar voor het eerst een met een blanke huidskleur.... »
Klassemoord
Klassemoord
Op het kerkhof van Stoke Poges wordt het levenloze lichaam van een jongen gevonden: Matthew Whately, dertien jaar oud, ligt daar, naakt en overduidelijk gemarteld. Is hij in handen van een sadistische seksmaniak gevallen? Het spoor leidt... »