Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals De tienduizend dingen door M. Dermout

Constantine, discipel van de duivel
Constantine, discipel van de duivel
CONSTANTINE DISCIPEL VAN DE DUIVEL Wanneer Kate Moran op weg is naar de executie van Constantine Gamal hoopt ze eindelijk verlost te worden van haar kwelgeest, van de satanische seriemoordenaar die haar geliefde en diens dochtertje van h... »
Helse Horizon
Helse Horizon
Na zijn jarenlange zegetocht met zulke successen als de Freakshowboeken en De boeken van de Demonata manifesteert Darren Shan zich nu schrijvend als D.B. Shan op het podium van de volwassen horrorfantasy. Helse horizon volgt op het in 20... »
Lilith
Lilith
In Lilith pakt Marzi de zaken bepaald niet half aan: in Londen gebeuren dingen die te verschrikkelijk voor woorden zijn. Vier jaar nadat Emily en haar vriendin Aurora Fitzrovia de geheimzinnige stad onder het Londen van nu ontdekten, wor... »
Indian summer
Indian summer
HC01. Indian Summer »
Het enigma van 8
Het enigma van 8
Een seriemoordenaar doodt op brutale wijze zijn slachtoffers. Telkens laat hij een handtekening achter, het cijfer 8, met een vlijmscherp mes in hun huid gekerfd. Misdaadjournalist Herman Verbeken bijt zich vast in de zaak.
Rob Grauw... »
De ridders van de ronde keukentafel
De ridders van de ronde keukentafel
Het was de zomer van de grote droogte... Het was de zomer van de hoop en het zwaard... Het was de zomer van Arthur... In het land Brittanni trekt koning Uther ten strijde tegen de Saksen. De kinderen van Britanni worden in veiligheid geb... »
Nader tot u
Nader tot u
Gerard Reve noemt Nader Tot U de voortzetting en voltooiing van Op Weg Naar Het Einde. Op onnavolgbare wijze weet de schrijver inmiddels bekeerd tot het katholicisme het aardse en het verhevene met ekaar te verbinden. God liefde en dood ... »
Indian Summer
Indian Summer
Vlaamse Bibliotheek No 33 »