Boek
De producten die de zee voortbrengt zijn vervuld van smaken en geuren die zo kwetsbaar zijn. dat willen ze volledig tot hun recht komen de aanwijzingen van een chefkok die subtiliteit aan inventiviteit paart onontbeerlijk zijn. De meesterkok Bruno Oger leverde voor dit boek een schat aan recepten waarin zijn Bretonse wortels te herkennen zijn maar ook zijn gedegen kennis van de mediterrane keuken. Met de recepten die deze topkok ontwikkelde voor het fijnste zeebanket doet u waarlijk een goede vangst.De producten die de zee voortbrengt zijn vervuld van smaken en geuren die zo kwetsbaar zijn. dat willen ze volledig tot hun recht komen de aanwijzingen van een chefkok die subtiliteit aan inventiviteit paart onontbeerlijk zijn. De meesterkok Bruno Oger leverde voor dit boek een schat aan recepten waarin zijn Bretonse wortels te herkennen zijn maar ook zijn gedegen kennis van de mediterrane keuken. Met de recepten die deze topkok ontwikkelde voor het fijnste zeebanket doet u waarlijk een goede vangst. De producten die de zee voortbrengt zijn vervuld van smaken en geuren die zo kwetsbaar zijn. dat willen ze volledig tot hun recht komen de aanwijzingen van een chefkok die subtiliteit aan inventiviteit paart onontbeerlijk zijn. De meesterkok Bruno Oger leverde voor dit boek een schat aan recepten waarin zijn Bretonse wortels te herkennen zijn maar ook zijn gedegen kennis van de mediterrane keuken. Met de recepten die deze topkok ontwikkelde voor het fijnste zeebanket doet u waarlijk een goede vangst. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.