Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals De profeet door T. van Mourik & F.E. Peretti

Een kind van verzoening
Een kind van verzoening
Dynah Carey studeert aan het New Life College. Ze heeft een bijbaantje als serveerster in een bejaardentehuis, waar ze graag een praatje met de bewoners maakt.

Bij haar eerste bezoek aan de campus heeft ze Ethan ontmoet. Hij is... »
Nu en altijd
Nu en altijd
De achttienjarige Emily is opgevoed door haar grootouders. Haar moeder heeft haar kort na haar geboorte in een ziekenhuis achtergelaten en is spoorloos verdwenen. Emily is haar hele leven al op zoek naar haar ouders, maar ondanks haar in... »
Afscheid van Ierland
Afscheid van Ierland
De man van Grace O'Malley is in het Ierse verzet omgekomen, en ook Grace zelf wordt gezocht door de Engelse regering. Grace neemt de moeilijkste beslissing van haar leven , ze vertrekt per schip uit Ierland in de hoop op een betere toeko... »
Media en journalistiek
Media en journalistiek
Communicatiewetenschapper Frank Thevissen en filosoof Johan Sanctorum nodigden een reeks toonaangevende auteurs uit om de Vlaamse media en journalistieke wereld grondig door te lichten. Het resultaat is een boek boordevol kritische refle... »
Het werkt!
Het werkt!
Toen Bill Hybels in de Willow Creek Community Church wekelijks preekte uit het boek Spreuken, werden de toehoorders in het hart geraakt door de fijnzinnige wijsheid van dit boek. Hier wordt uitgelegd hoe het leven in elkaar zit: zó werk... »