Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van De heelmeesters door A. Verghese

De heelmeesters is 3 keer gerecenseerd. De gemiddelde score is 4.0. Het boek is 3 keer gelezen.
Anoniem
- De heelmeesters
 
 
 
 
 
(5)

Een boek met een goed verhaal, de rode draad is in dit boek zichtbaar

- De heelmeesters
 
 
 
 
 
(5)


Een aangrijpend verhaal over twee broers in het roerige Ethopië. Het verhaal wordt verhaal door Marion en hij neemt je mee op reis. Het is heel indrukwekkend geschreven, je waant je echt in het zinderende Ethopië, de hoofdpersonages komen tot leven. Dat de auteur zelf zijn jeugd doorbracht in Ethopë maken de beschrijvingen alleen maar realistischer, alsmede ook zijn medische kennis. Hij laat je kennismaken in welke armoedige situatie er moest geopereerd worden. Je leeft mee wanneer het tot een breuk komt tussen de twee broers, en de onzichtbare band tussen hun beiden wordt verbroken. Het verhaal kwam traag op gang, maar ineens werd je opgeslorpt door het verhaal en kon je het boek met moeite wegleggen. Een heel aangrijpend relaas over broederschap, liefde en verraad. Echt een aanrader.


- De heelmeesters
 
 
 
 
 
(3)

Ik heb nu 300 honderd bladzijden geleze.Wel een goed boek maar tussendoor lees ik een ander boek........anders verveelt hij mij.