Boek
DEDIKKEVANDAM krijgt een extra. Wil u de receptuur van de beste erwtensoep aller tijden met varianten ? Of cassoulet pastinaak bergamot bocconcini linzenvlaai ossenstaartsoep ... Dit kleinood heet dan ook De Kleine Johannes kost 5 euro en kan los aangekocht worden of in pakketten van 10 ex. Tijdelijk kunt u DEDIKKEVANDAM mt dit nieuwe boekje erbij gesealed verkopen aan 4500 euro i.p.v. 5000 euro.Al vijfentwintig jaar geldt Johannes van Dam als de ultieme vraagbaak voor alles wat op tafel komt en wat je moet doen om het daar te krijgen. Hij heeft zijn kennis en ervaring in tintelende artikelen gevat die voor iedere kok huiselijk zowel als professioneel toegankelijk zijn. Hij gidste de lezers van Het Parool Elsevier en De Morgen in zijn heel eigen aantrekkelijke stijl door de gastronomie wat in een aantal veelgelezen en bekroonde bundels uitmondde. Ze zijn geheel bijgewerkt en aangevuld om er een ongekend uitgebreid standaardwerk van te maken niet alleen kan het dienen als onmiskenbaar naslagwerk en met zijn talloze recepten als origineel kookboek ook is het een genot om te lezen. Met DEDIKKEVANDAM van aardappel tot zwezerik krijgt de Nederlandse gastronomie een nieuwe standaard aangereikt. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.