Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals De danseres zonder benen door Clara Asscher-Pinkhof

De dochter van de heelmeester
De dochter van de heelmeester
One flew over the cuckoo's nest »
Ontheemd
Ontheemd
Ontheemd is het indringende waargebeurde verhaal over de strijd van een kind om haar verleden achter zich te laten en een toekomst voor zichzelf te vinden. Verstoten door haar ouders groeit Sameem Ali op in een kindertehuis in Engeland.... »
Inwijding
Inwijding
Dit is de geestelijke autobiografie van Elisabeth Haich 1994. Voorheen leidde zij samen met Selvarajan Yesudian yogascholen in Zrich en Ponte Tresa en ze heeft verschillende boeken op haar naam staan. Elisabeth begint haar verhaal met ha... »
Veronika's drievoudig licht
Veronika's drievoudig licht
Veronika's Drievoudig Licht »
Esoterisch Bijbellezen
Esoterisch Bijbellezen
Zoals gebruikelijk was in zijn dagen, maakte Jezus van Nazareth een onderscheid tussen algemene kennis en geheime kennis. Tot de geheime kennis behoorden bijvoorbeeld het inzicht in karma en reïncarnatie, de kennis over de geestelijke l... »
De creatiespiraal
De creatiespiraal
Zoals de bloesem in de lente een voorbode is van het fruit in de zomer, zo zijn wensen en verlangens van mensen een voorbode van hetgeen ze later kunnen realiseren. Zoals fruitbomen over precies die kwaliteiten beschikken die ze in staat... »
Solo rond de wereld
Solo rond de wereld

Dit is het spannende, autobiografische verhaal van een jonge vrouw die deelneemt aan een van de moeilijkste zeilwedstrijden ter wereld: de Vendée Globe. Deze non-stop zeilrace rond de wereld vergt het uiterste van de deelnemers, die ... »

Tot hier zijn wij gekomen
Tot hier zijn wij gekomen
een boek voor mensen met kanker en hun partners »
The Rolling Stones A Life on the Road
The Rolling Stones A Life on the Road
de grootste rock 'n roll-band aller tijden »