Boek
Het diploma Manager/ondernemer horeca is behaald ... en dan? Bij leidinggeven aan een bedrijf of vestiging komt veel kijken. Naast aandacht voor kennis is er daarom in het lesmateriaal van Tendens Ondernemer Horeca veel aandacht voor de beroepscompetenties. Kenmerkend voor de methode Tendens Ondernemer Horeca zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Ondernemer Horeca voldoet aan het kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij.
In dit theorieboek gaan we in op de afdelingen Rooms Division en Conference & Banqueting. Het aannemen van reserveringen voor kamers en zalen komt aan bod, evenals het in- en uitchecken van gasten, verlenen van service aan gasten, het bewaken van de veiligheid en het maken van night audit rapportages. Ook gaat het over het ontwikkelen van arrangementen en speciale activiteiten. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen berichten geplaatst op het prikbord van Bronnenboek meewerken in logiesverstrekkende bedrijven.