Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Backpack door Emily Barr

- Backpack
 
 
 
 
 
(3)

De omschrijving van het boek wekt de indruk dat je een superspannende thriller gaat lezen. Dat valt nogal mee (of tegen, als je een liefhebber bent van thril... »

Boeken zoals Backpack door Emily Barr

Kat en muis
Kat en muis
Een spoor van lijken, met één enkel doel: een spel spelen met Alex Cross. Vijf jaar geleden heft Cross de briljante, megalomane seriemoordenaar Gary Soneji achter de tralies gestopt en nu zint Soneji op wraak. Cross op zijn beurt probe... »
Koudegolf
Koudegolf
In een meer even ten zuiden van Reykjavík wordt het lichaam van een dode man ontdekt. De waterspiegel is na een aardbeving drastisch gedaald waardoor het menselijk skelet zichtbaar is geworden. Het lichaam blijkt vastgeketend aan een Ru... »
De jongen in de gestreepte pyjama
De jongen in de gestreepte pyjama

De jongen in de gestreepte pyjama begint in Berlijn in 1943. Als de negenjarige Bruno op een dag uit school komt, zijn al zijn spullen in kratten gepakt. Hun nieuwe huis staat naast een hek dat zich uitstrekt zover het oog reikt, een... »

Prikbord

Peter
Peter heeft Backpack door Emily Barr toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

8 December 2017, 10:58:08
Backpack
Heidi
Heidi heeft Backpack door Emily Barr toegevoegd aan haar verlanglijst.
12 Oktober 2012, 12:19:39
Backpack
Inge
Inge heeft Backpack door Emily Barr toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

13 September 2012, 11:24:28
Backpack