Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Normandië
Normandië
<p>Wat & Hoe Hoogtepunten Normandië bevat insider tips, 'must see' plekken, en uitklapkaarten om het meeste uit je bezoek aan Normandië te halen. Met de To... »
 
 
 
 
 

Chinees Mandarijn
Chinees Mandarijn
<p>Wat & Hoe Taalgids Chinees Mandarijn is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom... »
 
 
 
 
 

Dublin en Ierland
Dublin en Ierland
Met deze Wat & Hoe Reisgids Dublin & Ierland ga je voorbereid onderweg. Bezoek de prachtige bibliotheek van Trinity College of de National Gallery of Art in ... »
 
 
 
 
 

Roemeens
Roemeens
<p>Wat & Hoe Taalgids Roemeens is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd... »
 
 
 
 
 

Barcelona
Barcelona
Wat & Hoe Stedentrip Barcelona bevat de Top 10 hoogtepunten van Barcelona, gedetailleerde uitklapkaarten en de beste hotspots voor je vakantie. Met alle info... »
 
 
 
 
 

Berlijn
Berlijn
<p>Wat & Hoe Stad & Streek Berlijn bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgen... »
 
 
 
 
 

Engels
Engels
<p>Wat & Hoe Taalgids Engels is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd u... »
 
 
 
 
 

JAPANS
JAPANS
De beste tolk voor op reis

Vlot de rekening vragen op een terrasje?
Een gesprekje aanknopen?
Met deze taalgids kom je altijd uit je woorden.
* Ruim 4000 woo... »
 
 
 
 
 

Hebreeuws
Hebreeuws
Wat & Hoe Taalgids Hebreeuws is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gespr... »