Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

32 °C 1 baby, 1 moord & 1 perfecte man
32 °C 1 baby, 1 moord & 1 perfecte man
<p>Susa is gescheiden en woont met haar twee pubers in Zuid-Frankrijk, waar ze een galerie heeft. Net als ze denkt haar leven enigszins op de rails te hebben... »
 
 
 
 
 

Chimaera
Chimaera
Wanneer Annes man wordt vermoord, is zij als bijna-ex de hoofdverdachte in een zaak die steeds ingewikkelder lijkt. Als ze samen met privédetective Bart zel... »
 
 
 
 
 

Ongeremd
Ongeremd
<p>De bevlogen misdaadjournaliste Maja onderzoekt voor haar populaire televisieprogramma de moord op een zakenman. Ze hoopt de politie met haar onderzoek voo... »
 
 
 
 
 

Nemesis
Nemesis
Maja van Tijl is misdaadverslaggever met een eigen televisieprogramma. Als ze terugkomt van een lange reis blijkt haar voicemail vol te staan met berichten v... »
 
 
 
 
 

38 1/2
38 1/2
 »
 
 
 
 
 

38 1/2, 1 man & 2 minnaars
38 1/2, 1 man & 2 minnaars
1 man & 2 minnaars »
 
 
 
 
 

Alecto
Alecto
Maja van Tijl is een misdaadverslaggever met een populair televisieprogramma. Wanneer haar zoon door onbekenden wordt ontvoerd, ontdekt Maja een verband met ... »
 
 
 
 
 

32C
32C
Xenia Kasper debuteerde succesvol met 38 1/2, een roman over de twee... »
 
 
 
 
 

38 1/2, 1 man & 2 minnaars
38 1/2, 1 man & 2 minnaars
<p>De zussen Andrea en Susa naderen de veertig. Ze hebben alles-man, kind, hond-maar ding ontbreekt: spanning. Het leven loopt op rolletjes totdat ze met twe... »
 
 
 
 
 

De countdown
De countdown
Eva, succesvol journaliste, heeft nog maar één jaar voordat haar dochter Kira gaat studeren in het buitenland. Ze heeft zich vast voorgenomen om Kira een s... »