Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Van auto en vrachtwagen
Van auto en vrachtwagen
Dit boek gaat over voertuigen, maar biedt nog veel meer: eenvoud, een goed concept, dik karton, aansprekende tinten, tijdloos design en pagina's die ingenieu... »
 
 
 
 
 

In het bos daar staat een huisje
In het bos daar staat een huisje
In het bos daar staat een huisje… kan je intussen wellicht vrolijk meezingen. Nog leuker wordt het als je tegelijkertijd ook in dit boek bladert. Zingen en... »
 
 
 
 
 

Mijn dierenboek: op de boerderij
Mijn dierenboek: op de boerderij
Mijn eerste dierenboek met boerderijdieren... en schuifjes!<br/>Het contrast tussen zwart en wit stimuleert de waarneming van je kleintje. Op elke pagina tre... »
 
 
 
 
 

In de tuin
In de tuin
Maak samen met je peuter een wandelingetje door dit kartonboek met reliëf. Begroet het konijn, fladder met de vlinders rond de bloemen en luister naar het l... »
 
 
 
 
 

Klein Duimpje
Klein Duimpje
Klein Duimpje zoekt zijn weg in het bos zoals kinderen hun weg zoeken in hun eerste boekjes. Kruimel voor kruimel, beeld voor beeld. Xavier Deneux giet het ... »
 
 
 
 
 

Kijken voelen luisteren
Kijken voelen luisteren
Kijken Voelen Luisteren »
 
 
 
 
 

Mijn eerste voelboek
Mijn eerste voelboek
In dit groot kijkboek voor de kleintjes is er niet alleen veel te zien, er zijn ook 30 voelelementen om aan te raken. Ideaal voor baby’s en peuters die ... »
 
 
 
 
 

Van vis en peer
Van vis en peer
Dit boek gaat over voeding, maar biedt nog veel meer: eenvoud, een goed concept, dik karton, aansprekende tinten, tijdloos design en pagina's die ingenieus i... »
 
 
 
 
 

Kleuren
Kleuren
Leer met dit speels peuterboek van Xavier Deneux de kleuren in het Nederlands, Frans en Engels. Deze drietalige uitgave maakt het boek toegankelijk voor een ... »
 
 
 
 
 

Tegenstellingen
Tegenstellingen
Mooie boeken gaan het langst mee. Dit boek gaat over tegenstellingen, maar biedt nog zoveel meer: eenvoud, een goed concept, lekker dik karton, aansprekende ... »