Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Klasse
Klasse
Gijs en Lise in de klas! Kinderen stappen samen met Gijs en Lise de schoolpoort binnen en willen niet stoppen met lezen tot ze weer naar buiten gaan.Humorist... »
 
 
 
 
 

Juno
Juno
Juno heeft geen ouders meer. Hij woont bij zijn lieve opa. Juno stelt gekke vragen aan opa. 'Waarom kan ik niet slapen?' 'Waarom vind ik Dennis zo leuk?' 'Wo... »
 
 
 
 
 

In de nacht
In de nacht
Stien en Stan hebben een plan.Ze gaan overdag heel veel slapen.Zo kunnen ze's nachts opblijven.Kijken wat er dan op straat gebeurt.De kat van de buren gaat o... »
 
 
 
 
 

Een draak in de kelder
Een draak in de kelder
Wim en zijn vader verhuizen. Uit de kelder in het nieuwe huis komt lawaai. De ketel van de verwarming loeit. Net een draak zegt Wim. De kamer van Wim is mooi... »
 
 
 
 
 

Casper Nova
Casper Nova
Casper is verliefd. Het meisje van de ijssalon, zijn buurmeisje, de tweeling Jos en Lies, en zélfs oma: allemaal krijgen ze verliefde briefjes, bloemen en c... »
 
 
 
 
 

Bol
Bol
Opbergbox »
 
 
 
 
 

Het grote helden handboek
Het grote helden handboek
Je kan niet alles, denk je?Je kan VEEL, zeggen de Helden!Wat jij hier vasthoudt, is *een doe-boek*een speel-boek*een vrienden-boek*een Helden-boek!Met dit bo... »
 
 
 
 
 

Tante M.
Tante M.
Gijs en Lise
Thuis
Thuis is het, eerste boek in de succesvolle Gijs en Lise-reeks. Gijs en Lise zijn broer en zus. Meestal kunnen ze het goed met elkaar vind... »
 
 
 
 
 

Het grote heldenhandboek
Het grote heldenhandboek
Je kan niet alles denk je?Je kan VEEL! Zeggen de Helden!Wat jij hier vasthoudt:is een doe-boekeen speel-boekeen vrienden-boekeen helden-boekMet dit boek:bouw... »
 
 
 
 
 

EEN VEER VOOR EEN VERHAAL
EEN VEER VOOR EEN VERHAAL
Zonnetjes zijn leesboeken voor kinderen die al kunnen lezen als ze in groep 3 starten. Dit zijn kinderen die als ze binnenkomen in groep 3 alle letters al ke... »