Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

God en Zoon
God en Zoon
God en Zoon bevat alle wenselijke informatie, glashelder opgeschreven en overzichtelijk ingedeeld. De klassieke bijbelverhalen, het leven van Jezus, de basis... »
 
 
 
 
 

Een tik van Italie
Een tik van Italie
reisverhalen. Aspekt cultuurcuriosa. »
 
 
 
 
 

Edith Piaf
Edith Piaf
Op tijd voor de vijftigste sterfdag van 'de mus van Parijs' - die in de hele wereld werd herdacht - verscheen deze onthutsende biografie. Er zijn tal van leu... »
 
 
 
 
 

Cum laude met fraude
Cum laude met fraude
Als een tekst de titel 'De corsettenbrigade' of 'Oom kroop der poop' draagt, weet de lezer al dadelijk dat hem geen brave geleerdheid te wachten staat, maar ... »
 
 
 
 
 

De Hongerwinter
De Hongerwinter
Al is er veel over de winter van 1944-45 geschreven, dit boek vat eindelijk alles beknopt, begrijpelijk en boeiend samen. De lezer, die de hongerwinter allee... »
 
 
 
 
 

Schoolgedrag handl.
Schoolgedrag handl.
 »
 
 
 
 
 

De Corsicaanse monsters
De Corsicaanse monsters
De geschiedenis is een stroom van mensen. En geen enkele familie heeft zich zoveel macht toegeëigend als de Bonapartes. Slechts één van hen, Napoleon, was... »
 
 
 
 
 

Zestig jaar in de beschaving
Zestig jaar in de beschaving
Dit boek is geen doorsnee terugblik. Doordat de schrijver sinds zijn negende jaar notities heeft gemaakt, ondergaat de lezer het verleden heet van de naald. ... »