Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Harteloos
Harteloos
Zorgzame ouders, een respectabele verloofde en een nieuwe baan met goede vooruitzichten...Vivian Meijers heeft het beslist goed getroffen.Dat houdt ze zichze... »
 
 
 
 
 

De rozen van Beekbrugge
De rozen van Beekbrugge
Maak kennis met De rozen van Beekbrugge: drie beste vriendinnen, die met hun romantische avonturen aardig wat opschudding veroorzaken!

(1) SMAAK V... »
 
 
 
 
 

Zoete wonderen
Zoete wonderen
Het tweede deel in de serie 'De rozen van Beekbrugge': feelgood met een hoofdletter F!

Lotte Nijboer heeft het met haar tearoom de Yellow ... »
 
 
 
 
 

Verscheurd verlangen
Verscheurd verlangen
Andrea Groeneveld (36) weet het zeker: van een relatie tussen haar en bestseller-auteur Jonathan van der Werf kan geen sprake zijn.Hij zou nooit kunnen aarde... »
 
 
 
 
 

Smaak van liefde
Smaak van liefde
Suzan Lemstra is dik tevreden met haar leven. Ze heeft een goedlopend cateringbedrijfje, geweldige vriendinnen, de allerliefste én excentriekste tante, en z... »
 
 
 
 
 

Opnieuw verbonden - grote letter uitgave
Opnieuw verbonden - grote letter uitgave
Als Janey, Agnes en Mette besluiten om weer eens gezamenlijk een weekje door te brengen in het hotel van hun jeugdvriendin Martine op het Griekse schiereilan... »
 
 
 
 
 

Smaak van liefde
Smaak van liefde
De rozen van BeekbruggeMaak kennis met De rozen van Beekbrugge: drie beste vriendinnen, die met hun romantische avonturen aardig wat opschudding veroorzaken!... »
 
 
 
 
 

Een Hollandse Kijk op Pilion
Een Hollandse Kijk op Pilion
Het Griekse schiereiland Pilion, gelegen aan de oostkust, halverwege tussen Athene en Thessaloniki, wordt door de Grieken zelf 'het best bewaarde geheim van ... »
 
 
 
 
 

De smaak van water
De smaak van water
Auteur Wilma Hollander woont sinds 2005 met haar echtgenoot op het Griekse schiereiland Pilion. Iedere maand schrijft zij op haar website een column over wat... »
 
 
 
 
 

Een zomernacht
Een zomernacht
Een heerlijke liefdesroman van topschrijfster Wilma Hollander, die zich afspeelt in het romantische Griekenland.Emily Lensinck, reisjournaliste bij een gloss... »