Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

islam
islam
Dit is een boekje over de islam. Door miljoenen wordt de islam beschouwd als een godsdienst en nog meer miljoenen vinden het de enige ware godsdienst.Er zijn... »
 
 
 
 
 

de begrafenis
de begrafenis
Dit boekje gaat over een aantal aanwezigen bij een begrafenis.De overledene is geen vooraanstaande persoon geweest en de opkomst mag best gering genoemd word... »
 
 
 
 
 

We kijken ernaar
We kijken ernaar
Naast de gebruikelijke interessante populairwetenschappelijke onderwerpen wordt in dit deel 3 een belangrijk ander onderwerp toegevoegd: de politiek.Politici... »
 
 
 
 
 

Mensenrechten?
Mensenrechten?
Je komt het bijna dagelijks tegen: verwijzingen naar de mensenrechten en waarschijnlijk nog meer: verwijzingen naar het schenden van die mensenrechten. Waar ... »
 
 
 
 
 

Koran
Koran
De islam en daarbij de Koran, zijn al vele jaren voortdurend in het nieuws. Goeddeels op een negatieve wijze (als je de islam zelf buiten beschouwing laat).... »
 
 
 
 
 

LEIDEN en LIJDEN
LEIDEN en LIJDEN
Iemand die aan een rollator gebonden zijn leven in stand probeert te houden heeft heel wat te maken met een aantal instanties die zijn leven in feite bepalen... »
 
 
 
 
 

Patton
Patton
De Amerikaanse generaal Patton mag best wel een bijzondere generaal genoemd worden. Niet alleen vanwege zijn prestaties op het terrein van de oorlogshandelin... »
 
 
 
 
 

Ziek zijn. Beter worden
Ziek zijn. Beter worden
Een boek over wat genoemd zou kunnen worden "Algemene Menskunde". Alle takken van wetenschap waarbij de mens betrokken is worden bezocht. Als bijvoorbeeld As... »
 
 
 
 
 

Stemmen? Ja!
Stemmen? Ja!
Dit boekje is niet bedoeld om u een bepaalde richting uit te duwen als U gaat stemmen. Dat “als” is al een knelpunt want wij vinden dat het Uw plicht is ... »