Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De knuffel van Sofie
De knuffel van Sofie
Na het enthousiast ontvangen voorleesboek De wiebeltand van Sofie verschijnt er weer een nieuwe bundel avonturen van het eigenwijze meisje Sofie, haar zusje ... »
 
 
 
 
 

Bijbellab
Bijbellab
Met dit dagboek ga je samen op avontuur in de wondere wereld van wetenschap en techniek en ontdek je hoe geweldig God de wereld en jou gemaakt heeft. De reis... »
 
 
 
 
 

Lifehack
Lifehack
Een stakalender met 75 dilemma’s, stellingen en vragen om als tieners en ouders te gebruiken. De thema’s komen uit het leven van tieners en dagen uit tot... »
 
 
 
 
 

Winnaars
Winnaars
Dit nieuwe boek van het succesvolle duo sluit perfect aan bij hetthema van de Kinderboekenweek 2013: Sport en spel.Winnaars vertelt het verhaal van een spell... »
 
 
 
 
 

Kinderbijbel
Kinderbijbel
Het geven van een kinderbijbel bij de geboorte of doop van een (klein)kind is een waardevol gebaar. Deze uitgave is extra bijzonder door de uitzonderlijk fra... »
 
 
 
 
 

Peuterbijbel
Peuterbijbel
In deze Peuterbijbel van Nederlandse bodem vind je veertig bijbelverhalen voor je peuter. Verwonder je samen met Adam en Eva over de prachtige tuin. Ga met h... »
 
 
 
 
 

Het grote voorleesboek van Sofie
Het grote voorleesboek van Sofie
<p>In <em>Het grote voorleesboek van Sofie</em> van Annemarie ten Brinke en Willemijn de Weerd zijn alle verhalen van de eigenwijze en ondernemende Sofie, ha... »
 
 
 
 
 

Aan tafel bijbel
Aan tafel bijbel
Een kinderbijbel voor in het gezin. Zeer geschikt om samen aan tafel te gebruiken rond de maaltijd. 25 bijbelverhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. Inged... »
 
 
 
 
 

De rode draad van Gods liefde
De rode draad van Gods liefde
De Bijbel is een mooi boek om samen met kinderen thuis, in de kerk of op school te lezen. Maar het bevat zo veel verhalen, gedichten en wijsheden dat je er s... »