Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Angst en depressie
Angst en depressie
Angst en depressie<br/>Over angsten, depressies en aanverwante problematiek bij kinderen en jongeren<br/>Willem de Jong<br/><br/>Wanneer kinderen en jeugdige... »
 
 
 
 
 

Centraal
Centraal
Centraal toont acht jaar fotografie met als thema de bouw van Rotterdam Centraal vanuit een kamer in het Manhattan hotel. Acht jaar lang (2006-2014) had foto... »
 
 
 
 
 

Souplesse
Souplesse
In <em>Souplesse</em> komen alle sportieve hoogte- en dieptepunten van de afgelopen twee jaar voorbij: van wielrennen tot voetbal, van Formule 1 tot volleyba... »
 
 
 
 
 

Kim Clijsters
Kim Clijsters
Tennisster Kim Clijsters heeft een verbluffend palmares bijeengespeeld en toonde zich ook naast de baan een toptalent door haar bescheidenheid, spontaniteit ... »
 
 
 
 
 

Droge keel
Droge keel
Afscheid nemen van je moeder en van je jeugd. Een diep ontroerend verhaal dat iedereen zal raken. Bijpassende acryl schilderijen door Nanne Meulendijks. Nede... »
 
 
 
 
 

De man en zijn wielerverhalen
De man en zijn wielerverhalen
<p><b>Het ideale boek voor tijdens de Tour de France!</b>

'Wilfried de Jong is de enige schrijver die op papier kan demarreren.' <b>Matthijs van Nieuwkerk</... »
 
 
 
 
 

Zweefduik
Zweefduik
In Zweefduik heeft een man van alle leeftijden ontmoetingen met vreemden en bekenden. Hij trekt met ze op — kijkt, luistert, proeft, ruikt — en laat ze w... »
 
 
 
 
 

Solo
Solo
SOLOWielercolumnsAls een sperwer hangt Wilfried de Jong boven het peloton. Hij speurt en schrijft over de renners in de Tour de France, de Giro, Parijs-Rouba... »
 
 
 
 
 

CollectionBox Four
CollectionBox Four
Collectie van 4 MatchBoox van Arthut Japin, Ronlad Giphart, Wilfried de Jong en Abdelkader Benali. »