Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het koningsgraf
Het koningsgraf
Egypte. Het archeologenechtpaar Duraid en Royan Al Simma heeft een historische vondst gedaan: de eeuwenoude tombe van koningin Lostris, gebouwd in 1780 voor ... »
 
 
 
 
 

Magier
Magier
Egypte. De dood van koningin Lostris heeft haar trouwe rechterhand Taita enorm aangegrepen. Na het rituele balsemen en begraven van de koningin trekt hij zic... »
 
 
 
 
 

Titel onbekend
Titel onbekend
Hazel Bannock is de belangrijkste erfgenaam van Bannock Oil Corp, een van de grootste olieproducenten ter wereld. Tijdens een cruise op de Indische Oceaan wo... »
 
 
 
 
 

Triomf van de zon
Triomf van de zon
Na jaren van schandelijk slecht bestuur door de heersende Egyptische onderkoning breekt er aan het eind van de negentiende eeuw een bloedige opstand uit in S... »
 
 
 
 
 

De roofvogels
De roofvogels
Dé meesterverteller. Het is 1667. Engeland is in een heftige maritieme oorlog verwikkeld met de Lage Landen. Sir Francis Courteney en zijn zoon Hal liggen m... »
 
 
 
 
 

Blauwe horizon
Blauwe horizon
Sir Hal Courtney vertrok aan het begin van de achttiende eeuw, op verzoek van de Engelse Oost-Indische Compagnie, naar Afrika om de piraten die de kust teist... »
 
 
 
 
 

Blue Horizon
Blue Horizon
At the close of Wilbur Smith's bestselling Monsoon, Tom Courtney and... »
 
 
 
 
 

Vallei der koningen
Vallei der koningen
Het Oude Egypte, land van farao's en sfinxen, een koninkrijk dat lijkt te zijn gebouwd op gouden grond. Een legendarisch rijk dat wordt verscheurd door hebzu... »
 
 
 
 
 

Jakhalzen van het paradijs
Jakhalzen van het paradijs
In deze adembenemende roman volgen we Sean Courtney, ditmaal op het hoogtepunt van zijn leven als militair en staatsman, van de loopgraven in Noord-Frankrijk... »