Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mini inspiraties
Mini inspiraties
Wanneer je zelf een borrel, high tea of high wine wilt houden is het altijd een uitdaging om toch verassend uit de kast te komen met lekkere gerechten, maar ... »
 
 
 
 
 

Zomerse inspiratie
Zomerse inspiratie
Het kookboek Zomerse inspiratie is een kookboek voor mee op vakantie. Lekker samen genieten aan de barbecue of een makkelijk te bereiden eenmansgerecht op de... »
 
 
 
 
 

Receptenaccesoires
Receptenaccesoires
Mijn 2e kookboek heb ik geschreven met gerechten die op elk moment van de dag genuttigd kunnen worden. Wanneer men een borrel, een lunch of diner organiseert... »
 
 
 
 
 

Healthy Moves
Healthy Moves
Iedereen wil gezond eten, maar wil natuurlijk ook blijven genieten. Vaak zijn diëten moeilijk vol te houden, maar in dit kookboek staan lekkere gerechten di... »
 
 
 
 
 

Receptenaccesoires
Receptenaccesoires
Inspiratie op doen voor een lekker diner, dan is dit het kookboek voor jou! Hier staan allerlei gerechten in waar je mee kan spelen en een lekker gevarieerd ... »
 
 
 
 
 

Het verrassende van veganisme
Het verrassende van veganisme
Dit kookboek heb ik geschreven voor mensen die graag veganistische gerechten eten, letten op gezonde voeding en mensen met een allergie voor één of mindere... »
 
 
 
 
 

Van alles wat
Van alles wat
Het kookboek Van alles wat heb ik geschreven omdat ik allerlei gerechten had gemaakt die eigenlijk niet echt samen een thema vormden. Mijn man Marcel kwam to... »
 
 
 
 
 

Tapaz Tapaz
Tapaz Tapaz
Wanneer je snel wat lekkere borrelhapjes op tafel wilt, is dat het kookboek bij uitstek. Hierin staan verschillende gerechten die men kan nuttigen tijdens ee... »
 
 
 
 
 

Gezellig aan de lunch
Gezellig aan de lunch
Gezellig aan de lunch is een kookboek waar vooral aandacht wordt gegeven aan de lunch, deze is altijd even snel tussendoor. Maar wat is het toch leuk om op e... »
 
 
 
 
 

De kracht van eiwit
De kracht van eiwit
De kracht van eiwit is een kookboek waar de nadruk wordt gelegd op meer eiwitten en groenten. Deze inspiratie kreeg ik door dat er steeds meer mensen kampen ... »