Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Thomas en het vuurwerk
Thomas en het vuurwerk
Thomas is boos op James als hij het vuurwerk mag ophalen. Maar als James onderweg pech krijgt, merkt Thomas dat ze heel nuttige locomotieven worden als ze go... »
 
 
 
 
 

Thomas komt ontbijten
Thomas komt ontbijten
Thomas komt ontbijten
Thomas werkt al jaren op het spoor. Als zijn machinist voor de grap zegt dat Thomas hem niet meer nodig heeft, gelooft hij hem. De volg... »
 
 
 
 
 

Gordon
Gordon
Gordon is een opschepper die altijd de andere locomotieven vertelt hoe ze zich moeten gedragen. Zo vindt Gordon dat je als locomotief niet te veel moet fluit... »
 
 
 
 
 

Zoek de vracht!
Zoek de vracht!
Thomas, Rosie en Billy hebben een spoedklus. Ze moeten spullen naar de haven brengen waar de vrachtboot ze komt ophalen. Maar in de haven zijn ze hun vracht ... »
 
 
 
 
 

Sporen naar getallen
Sporen naar getallen
Rijd een rondje met Thomas en zijn vriendjes over het eiland Sodor. Er is heel veel te zien. Tel alles wat je ziet en kijk daarna onder de flapjes of je het ... »
 
 
 
 
 

Spelen met Thomas
Spelen met Thomas
Met 10 leuke magneetjes van Thomas en zijn vriendjes.Ga met Thomas en zijn vriendjes op avontuur op het eiland Sobor. Zoek de magneten bij elkaar en maak de ... »
 
 
 
 
 

Thomas
Thomas
 »