Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Divergent Series Complete Box Set
Divergent Series Complete Box Set
Includes Divergent, Insurgent, and Allegiant »
 
 
 
 
 

De overstapper
De overstapper
De e-novelle De overstapper geeft een uniek inkijkje in het lot van de charismatische Tobias en de wereld van Divergent. De overstapper is het eerste verhaal... »
 
 
 
 
 

Uitverkoren
Uitverkoren
<p>Het eerste boek voor volwassenen van Veronica Roth, wereldwijde bestsellerauteur van deĀ <em>Divergent</em>-serie</p><p>Ergens vlak bij Chicago drong op e... »
 
 
 
 
 

Samensmelting
Samensmelting
<h4>Lekker lezen dankzij PrismaDyslexie-boeken</h4><p><em>Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype ... »
 
 
 
 
 

Divergent
Divergent
<p>Deze speciale filmeditie van Veronica Roth verschijnt ter gelegenheid van de gelijknamige film <em>Divergent</em>. <em>Divergent</em> draait vanaf 4 apirl... »
 
 
 
 
 

Uitverkoren
Uitverkoren
<p>Het eerste boek voor volwassenen van Veronica Roth, wereldwijde bestsellerauteur van de <em>Divergent</em>-serie</p><p>Ergens vlak bij Chicago drong op ee... »
 
 
 
 
 

Allegiant
Allegiant
<p>De filmeditie bij de bioscoophit <em>Allegiant </em>(<em>Samensmelting</em>)</p><p>
<em>Allegiant</em> is het explosieve slot van de Divergent-trilog... »
 
 
 
 
 

Insurgent
Insurgent
<p><strong>De filmeditie bij de bioscoophit <em>Insurgent</em> (Opstand)</strong></p><p>Ze vecht om te
overleven in een
versplinterde wereld.
... »
 
 
 
 
 

Inwijding
Inwijding
<p>Futuristisch Chicago. De wereld van de zestienjarige Tris is opgedeeld in vijf facties: Oprechtheid, Zelfverloochening, Onverschrokkenheid, Vriendschap en... »
 
 
 
 
 

Het verhaal van Four
Het verhaal van Four
<p>Dit ebook met de vier novelles <em>De overstapper</em>, <em>De aspirant</em>, <em>De zoon</em> en <em>De verrader</em> geeft een uniek inkijkje in het lot... »