Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schittering
Schittering
Layla Marquez en Fleur Vlorensteijn zijn 18 jaar en beginnen een nieuw leven als student. Voordat ze deze stap zetten, gaan ze op vakantie. Layla mag met het... »
 
 
 
 
 

Bevlogen
Bevlogen
Een verhaal over liefde, vriendschap en verlies. Sinds Layla Marquez op achtjarige leeftijd haar ouders en broertje verloor, is zij voornamelijk opgegroeid i... »
 
 
 
 
 

Layla's Glinstering: Eer & Geweten
Layla's Glinstering: Eer & Geweten
Drie jaar na haar afstuderen komt Layla terug naar Nederland en haar beste vriendin Fleur Vlorensteijn. Ze mag eindelijk als tolk en vertaler werken voor het... »
 
 
 
 
 

Layla's Glinstering: Eer & Geweten
Layla's Glinstering: Eer & Geweten
Al jaren staat het Vlorensteijn imperium voor onaantastbaarheid en bescherming waar veel mensen zich bij aan willen sluiten. Layla Marquez is daar een van en... »
 
 
 
 
 

June
June
Sinds haar vriend Lennon voor een half jaar naar Canada vertrok voor zijn studie, heeft June zich gestort op haar werk als fiscaal analist en haar atletiek. ... »
 
 
 
 
 

Verslavend verlangen
Verslavend verlangen
Danseres of accountant? Sophie Claessens is op zoek naar haar passies in het leven, in de stad van de liefde. Wanneer ze terugkeert naar haar vertrouwde leve... »
 
 
 
 
 

Limonadeliefde
Limonadeliefde
Limonadeliefde is een bundel met negentien korte verhalen van Nederlandsen Vlaams schrijftalent, waarvan sommige auteurs al aardig aan de literaireweg timmer... »