Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Reis om de wereld in 80 dagen
Reis om de wereld in 80 dagen
Dit verhaal over Phileas Fogg speelt bijna 150 jaar geleden in Engeland... »
 
 
 
 
 

Tweestrijd
Tweestrijd
Het tweede boek van de hand van René Appel in onze serie Misdadig beschrijft hoe Roy langzaam afglijdt in de criminaliteit.

In Tweestrijd is Manon gelukki... »
 
 
 
 
 

De geur van regen
De geur van regen
Aan het einde van een zinderend hete zomerdag wordt een aanslag gepleegd op een jonge vrouw die zij ternauwernood overleeft. Een paar dagen later wordt in ee... »
 
 
 
 
 

Een Rus in de Jordaan
Een Rus in de Jordaan
Leeslicht. Op eerste kerstdag wordt er een vrouw in Amsterdam doodgeschoten. Al... »
 
 
 
 
 

Game over / Date
Game over / Date
In dit boek lees je twee spannende verhalen over de leerlingen van het Klaver College. In het eerste verhaal Game over wordt Jos onterecht beschuldigd van di... »
 
 
 
 
 

Schuld
Schuld
Jongerenroman op een toegankelijk taalniveau, voor jongeren met leesproblemen.<br/>Als John een ongeluk krijgt met zijn scooter,<br/>heeft hij veel schade. D... »
 
 
 
 
 

Tristan en Isolde
Tristan en Isolde
Beroemde liefdesverhalen. »
 
 
 
 
 

Zat
Zat
Zat »
 
 
 
 
 

X-factor
X-factor
een moment kan voorgoed je hele leven veranderen. Picture This. Het licht is fel. Het is heet. De jongens van de band staan achter me.... »
 
 
 
 
 

Bij ons in het dorp
Bij ons in het dorp
Na de Tweede Wereldoorlog gebeurt er niet veel op hert Nederlandse platteland. In het dorp Caddum al helmaal niet. De Vrienden Hein Henk en Gijs vervelen zic... »