Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

En toen? Het boek over Miezel, Moem en Kleine Mie
En toen? Het boek over Miezel, Moem en Kleine Mie
En toen? Het boek over Miezel, Moem en Kleine MieMoem is op weg naar huis om Mamamoem de melk te brengen die hij moest gaan halen. Onderweg komt hij Miezel t... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de winter
Het geheim van de winter
Het zal je maar overkomen. Te vroeg ontwaken uit je winterslaap, terwijl je hele familie nog in een diepe slaap verzonken is. Buiten is het koud, wit en akel... »
 
 
 
 
 

De hoed van de tovenaar
De hoed van de tovenaar
De lente is begonnen in de Moeminvallei. Moem en zijn vrienden Snif en Snuisterik vinden een bijzondere hoge hoed. Alles wat ze erin stoppen, wordt tot iets ... »
 
 
 
 
 

Moemin
Moemin
Beleef ongelooflijk veel plezier met Moemin. En leer alles over tegenstellingen! Moemin leert je het verschil tussen groot en klein, erin en eruit, boven en ... »
 
 
 
 
 

Moemin
Moemin
Beleef ongelooflijk veel plezier met Moemin. En leer alle kleuren van de regenboog! Moemin laat je zien welke dingen hij leuk vindt: de zwarte hoed, een rode... »
 
 
 
 
 

De komeet komt er aan
De komeet komt er aan
In de lieftallige Moeminvallei kabbelt het leven rustig voort. Tot Snif zijn vriend Moem meeneemt naar de geheime grot die hij heeft ontdekt. En vooral tot P... »