Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Alles over Tristan
Alles over Tristan
Bijna twintig jaar na de dood van de visionaire dichter Viktor Tristan is er, ondanks zijn populariteit, over hem nog altijd geen biografie geschreven. Jakob... »
 
 
 
 
 

Ga niet naar zee
Ga niet naar zee
In Ga niet naar zee beweegt Tommy Wieringa zich tussen het wereldse rumoer en de stilte van kloosters en het platteland. De lezer volgt het leven van de schr... »
 
 
 
 
 

Joe Speedboat
Joe Speedboat
When Frankie Hermans emerges from a coma after 200 days, he knows his... »
 
 
 
 
 

Dit zijn de namen
Dit zijn de namen
Een grensstad in de steppe. Uit de vlakte duikt een groep verwilderde vluchtelingen op. Ze veroorzaken angst en onrust in de stad. Als Pontus Beg, commissari... »
 
 
 
 
 

De heilige Rita
De heilige Rita
Paul Kr├╝zen woont al zijn leven lang met zijn vader in een Saksische spookboerderij aan de Duitse grens. Eens zorgde zijn vader voor hem, nu zorgt hij voor ... »
 
 
 
 
 

Ondeelbare lading
Ondeelbare lading
 »
 
 
 
 
 

Caesarion
Caesarion
Ludwig Unger komt voort uit het huwelijk van twee beroemdheden, en was voorbestemd van hun beider talenten de vermenigvuldiging te zijn. De zoon van Julius C... »
 
 
 
 
 

Bovenwereld
Bovenwereld
 »
 
 
 
 
 

Een mooie jonge vrouw
Een mooie jonge vrouw
Een briljant microbioloog ontmoet een mooie jonge vrouw. Ze is een overwinning op de tijd, maar zijn nakende ouderdom en het verval kan hij er niet mee afwen... »