Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Alles over Tristan
Alles over Tristan
Bijna twintig jaar na de dood van de jonge, visionaire dichter Viktor Tristan is er ondanks zijn voortdurende populariteit nog altijd geen biografie over hem... »
 
 
 
 
 

Ga niet naar zee
Ga niet naar zee
In Ga niet naar zee beweegt Tommy Wieringa zich tussen het wereldse rumoer en de stilte van kloosters en het platteland. De lezer volgt het leven van de schr... »
 
 
 
 
 

Joe Speedboat
Joe Speedboat
When Frankie Hermans emerges from a coma after 200 days, he knows his... »
 
 
 
 
 

Der verlorene Sohn
Der verlorene Sohn
Der verlorene Sohn »
 
 
 
 
 

Honorair kozak
Honorair kozak
Dit zijn de avonturen van een hotelburger en een onvermoeibare reiziger. Op de Oekraïense steppe wordt Tommy Wieringa tot honorair kozak geslagen, in Wenen ... »
 
 
 
 
 

Gedachten over onze tijd
Gedachten over onze tijd
‘Ons boerenland is morsdood. Nauwelijks meer insecten,nauwelijks meer vogels, nauwelijks meer bodemleven. Landdegradatie.Het komt nu aan op radicale dienst... »
 
 
 
 
 

Caesarion
Caesarion
Ludwig Unger komt voort uit het huwelijk van twee beroemdheden, en was voorbestemd van hun beider talenten de vermenigvuldiging te zijn. De zoon van Julius C... »
 
 
 
 
 

Totdat het voorbij is
Totdat het voorbij is
Op een vrijdagmorgen vroeg in de mooiste maand van het jaarwerd Tommy Wieringa voor de tweede keer vader. De geboortevan zijn dochters veranderde alles: zijn... »