Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het rode gevaar
Het rode gevaar
 »
 
 
 
 
 

De meedogenlozen
De meedogenlozen
 »
 
 
 
 
 

Ereschuld
Ereschuld
Razio Yamata, een van de invloedrijkste zakenmannen van Japan, heeft een plan bedacht om de Amerikanen een lesje te leren. Hun grootheidswaanzin en imperiali... »
 
 
 
 
 

Dubbele dreiging
Dubbele dreiging
President Jack Ryan is nog maar net teruggekeerd in het Witte Huis als hij zich geconfronteerd ziet met een internationale crisis. Een mislukte staatsgreep i... »
 
 
 
 
 

Zwarte lijst
Zwarte lijst
Zwarte lijst
<br/>
<br/>De excentrieke miljardair Igor Kasperov is eigenaar van een van de invloedrijkste en succesvolste antivirussoftwarebedrijven ter wer... »
 
 
 
 
 

Marine
Marine
A Guided Tour of a Marine Expeditionary Unit »
 
 
 
 
 

Red Storm Rising
Red Storm Rising
Three Muslim terrorists striking a blow for freedom, destroy the Soviet Union's largest petrochemical plant. What they have done, unknowingly, is fire the fi... »
 
 
 
 
 

Het uur van de waarheid
Het uur van de waarheid
Ex-marinier John Clark, het duistere alter ego van Jack Ryan, en zijn schoonzoon Domingo 'Ding' Chavez hebben de CIA verlaten om een nieuwe organisatie met d... »
 
 
 
 
 

Eindspel
Eindspel
Eindspel is het nieuwste boek van de Amerikaanse topauteur Tom Clancy, bekend van De jacht op de Red October en Golf van ontzetting.Na een vernietigende nucl... »
 
 
 
 
 

Rainbow Six
Rainbow Six
At its heart is John Clark the exNavy SEAL of Without Remorse well known from several of Clancys novels as a master of secret operational missions. Whether h... »