Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Villa Gladiola
Villa Gladiola
 »
 
 
 
 
 

Start je webwinkel
Start je webwinkel
Hoe zorg je dat je webwinkel succesvol wordt en blijft? Een webwinkel starten wordt steeds populairder onder Nederlanders. Helaas stopt een groot aantal webw... »
 
 
 
 
 

Nuchter
Nuchter
 »
 
 
 
 
 

Villa Gladiola
Villa Gladiola
Voor het derde jaar op rij is er een jonge vrouw verdwenen op de slotdag van de Vierdaagse. Enkele maanden later wordt zij dood gevonden op landgoed Brakken... »
 
 
 
 
 

RÄV
RÄV
Flarden van gruwelijke snuff movies vinden hun weg naar een groot online publiek. Ogenschijnlijk hebben de films niets met elkaar te maken, totdat blijkt dat... »
 
 
 
 
 

Leven als miljonair
Leven als miljonair
Wil jij ook leven als miljonair? Wil jij een intens rijk leven leiden? Liet jij ook een kotsboertje bij het lezen van deze twee vragen? Dan is dit de gids vo... »
 
 
 
 
 

Eeuwig donker
Eeuwig donker
Jelena wordt geboren op de Krim in de nadagen van het communisme en vestigt zich na diverse omzwervingen in Rotterdam. Rechercheur Jan Vos doet daar met zijn... »
 
 
 
 
 

Tossa
Tossa
Tossa is een verhaal over vrijheid, vriendschap, liefde en de dood. Alles wat het leven behelst, in al zijn facetten. Een onweerstaanbare, anekdotische roman... »