Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Slim zand
Slim zand
Niet in Silicon Valley wordt het tempo van de wereld bepaald, maar op de Brabantse zandgronden. In Veldhoven, een plaats die veel Nederlanders niet kunnen aa... »
 
 
 
 
 

De marktgids voor Amsterdam
De marktgids voor Amsterdam
Voor couleur local en onverwachte koopjes moet je op de markt zijn. Op vakantie storten we ons massaal op de markt, maar in eigen land en stad vergeten we vr... »
 
 
 
 
 

ZZP
ZZP
‘Een onontbeerlijk handboek ... moet gewoon in de boekenkast van elke zelfstandige staan.’ – NRC Handelsblad‘Elk jaar een update, en elk jaar even handig... »
 
 
 
 
 

Fosfor bundel 1
Fosfor bundel 1
Vier longreads uit 2013 van Uitgeverij Fosfor nu samen in een aantrekkelijk geprijsde bundel. Bevat de verhalen: <i>Alfateef</i>, <i>Bassel</i>, <i>De man di... »
 
 
 
 
 

Lelysteden
Lelysteden
 »
 
 
 
 
 

Handboek eigen baas
Handboek eigen baas
Hoe verder na de VAR? Van den Boomen weet raad!<br/><br/>Het standaardwerk voor alle zelfstandigen. Deze geheel vernieuwde editie staat boordevol concrete ad... »
 
 
 
 
 

Turtle 1: De auto uit Afrika
Turtle 1: De auto uit Afrika
Onze afgedankte auto’s gaan naar Afrika. Maar wat gebeurt er als je tegen de stroom inzwemt, als je een auto bouwt in Ghana en die terug­brengt naar het W... »
 
 
 
 
 

Denken, doen, laten
Denken, doen, laten
Met Plan Ooievaar had H+N+S Landschapsarchitecten ruim dertig jaar geleden een vliegende start. Sindsdien speelt het bureau een toonaangevende rol in de Nede... »
 
 
 
 
 

Handboek zelfstandigen
Handboek zelfstandigen
`Onontbeerlijk voor bewuste én noodgedwongen zelfstandigen. De ZaakDe nieuwe editie van het standaardwerk voor freelancers, ZZPers, eigen bazen, micro-onde... »
 
 
 
 
 

De mobiele stad
De mobiele stad
We zijn niet meer in een mal te persen: we wonen hier, werken daar en winkelen, sporten en pierewaaien op weer heel andere plekken. Dat veroorzaakt veel mobi... »