Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mindfulness
Mindfulness
Mindfulness is niets anders dan ontspannen je aandacht erbij houden. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De truc ligt erin waarop je moet letten. Het snels... »
 
 
 
 
 

Das Herz von Buddhas Lehre
Das Herz von Buddhas Lehre
Leiden verwandeln - die Praxis des glücklichen Lebens »
 
 
 
 
 

De novice
De novice
Een jonge vrouw zet alles op het spel voor haar overtuigingThich Nhat Hanh vertelt het eeuwenoude verhaal van Kinh Tam. Zij werd geboren in een aristocratisc... »
 
 
 
 
 

Het kleine boekje van de moederliefde
Het kleine boekje van de moederliefde
De band tussen kinderen en moeders is een van de meest unieke en complexe menselijke relaties. Deze verbondenheid heeft een enorme invloed op de levens van k... »
 
 
 
 
 

Het wonder van mindfulness
Het wonder van mindfulness
Klassieker over mindfulness van de grote zenmeesterPraktische oefeningen voor elk moment van de dagZenmeester Thich Nhat Hanh geeft praktische aanwijzingen o... »
 
 
 
 
 

Wandelen in vreugde
Wandelen in vreugde
In Wandelen in vreugde reikt Thich Nhat Hanh eenvoudige oefeningen aan voor wandelmeditatie, het genieten van elke stap, elke ademhaling, de blauwe lucht, he... »
 
 
 
 
 

Beminnen
Beminnen
Hoe kunnen we een ander werkelijk liefhebben? in 'Beminnen' onderzoekt Thich Nhat Hanh op geheel eigen wijze de vraag hoe je moet liefhebben, en hoe mindfuln... »