Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het megagrote vouwboek
Het megagrote vouwboek
De delen van Het grote vouwboek zijn<br/>een begrip in het basisonderwijs. In<br/>Het megagrote vouwboek zijn de eerste<br/>vier delen gebundeld. Deze bundel... »
 
 
 
 
 

Textielpret met kids
Textielpret met kids
Met handwerken kunnen kinderen niet jong genoeg beginnen! In dit boek leren de allerkleinsten spelenderwijs om zelf de leukste handwerk- en textielwerkstukje... »
 
 
 
 
 

Knutselfeest!
Knutselfeest!
Knutselfeest! Is weer een unieke uitgave van Thea van</br>Mierlo. Het thema feest staat centraal in dit boek en dat</br>in de breedste zin van het woord. Sli... »
 
 
 
 
 

Het megagrote vouw- en telboek
Het megagrote vouw- en telboek
Het megagrote vouw- en telboek is een bundeling van de 2 blokjesboeken en devouwboeken 5 & 6 van Thea van Mierlo. Met ruim 200 pagina's vouwpret is dit boek ... »
 
 
 
 
 

Het grote vouwboek
Het grote vouwboek
Dit vouwboek is op speciaal verzoek leerkrachten samengesteld omdat er grote behoefte is aan vouwvoorbeelden. Vooral de kinderen in de bovenbouw spreekt het ... »
 
 
 
 
 

Kennis in balans
Kennis in balans
 »
 
 
 
 
 

Handenarbeid met peuters
Handenarbeid met peuters
Hendenarbeid met peuters deel 3 is een boek voor alle ouders/verzorgers en mensen die werken met peuters en jonge kleuters. Het is vooral bestemd voor de tro... »
 
 
 
 
 

Themaknutselboek
Themaknutselboek
Het "Themaknutselboek" bestaat uit 9 hoofdstukken met elk een eigen, actueel thema. De thema"s zijn: baby, boerderij, vervoer, logeren, wonen, fruit, water, ... »