Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Katten encyclopedie
Katten encyclopedie
Naast beschrijvingen en foto's van bekende en minder bekende rassen vindt u in deze encyclopedie alle informatie die voor u belangrijk kan zijn als u op zoek... »
 
 
 
 
 

Vanaf nu, altijd
Vanaf nu, altijd
Marcus, de oudste Sullivan-zoon, heeft altijd alle verantwoordelijkheden op zich genomen. Maar als zijn perfect uitgestippelde toekomst niets meer dan een le... »
 
 
 
 
 

Kom in mijn armen
Kom in mijn armen
<p><strong>Acteur Smith Sullivan valt als een blok voor zijn tegenspeelster Valentina. Maar zij gelooft niet in Hollywood-sprookjes…</strong></p><p>Filmste... »
 
 
 
 
 

Een tweede kans in Thorndale
Een tweede kans in Thorndale
<p>Laat je meevoeren naar een schattig dorpje op het Engelse platteland – voor de lezers van Katie Fforde en Jill Mansell</p><p>Het is zomer in het knusse ... »
 
 
 
 
 

100% Turks
100% Turks
Met deze taalgids maak je in no-time duidelijk wat je wilt. De handige APP voor je mobiele telefoon* helpt je alles goed uit te spreken. Helemaal van nu! *De... »
 
 
 
 
 

Dolende zielen
Dolende zielen
<p>Voor de fans van M.J. Arlidge, Robert Bryndza en J.D. Barker</p><p>Wanneer archeologen bij een opgraving in Black Country een verzameling menselijke botte... »
 
 
 
 
 

De avontuurlijke minnaar
De avontuurlijke minnaar
Seks is een avontuur – ontdek je verlangens<br/><br/>Vertrouwen in je partner is de basis van alle seks. Daarna kun je een hoger niveau bereiken waarin je d... »
 
 
 
 
 

Het budgetkookboek
Het budgetkookboek
Lekker eten hoeft niet duur te zijn. Het budgetkookboek staat boordevol voordelige recepten en slimme tips om op je wekelijkse boodschappen te besparen. Dit ... »
 
 
 
 
 

Sprong in het diepe
Sprong in het diepe
 »
 
 
 
 
 

De ware voor jou
De ware voor jou
<p>Vicki Bennett en Ryan Sullivan zijn al sinds hun vroege jeugd beste vrienden, een diepe vriendschap die alle stormen van hun leven heeft doorstaan, waaron... »