Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Katten encyclopedie
Katten encyclopedie
Naast beschrijvingen en foto's van bekende en minder bekende rassen vindt u in deze encyclopedie alle informatie die voor u belangrijk kan zijn als u op zoek... »
 
 
 
 
 

Vanaf nu, altijd
Vanaf nu, altijd
Marcus, de oudste Sullivan-zoon, heeft altijd alle verantwoordelijkheden op zich genomen. Maar als zijn perfect uitgestippelde toekomst niets meer dan een le... »
 
 
 
 
 

Kom in mijn armen
Kom in mijn armen
<p><strong>Acteur Smith Sullivan valt als een blok voor zijn tegenspeelster Valentina. Maar zij gelooft niet in Hollywood-sprookjes…</strong></p><p>Filmste... »
 
 
 
 
 

De cruise
De cruise
<p>Een glamoureus schip vol mysterieuze passagiers. Een oudejaarsfeest dat vreselijk uit de hand loopt... Durf jij aan boord te gaan van deze cruise?</p><p>T... »
 
 
 
 
 

Bloedlijn
Bloedlijn
<p>‘Net als bij Bryndza en Arlidge verlang je direct naar het volgende deel. Ik voeg Marsons zeker toe aan mijn favorietenlijst!’ Thrillersandmore.com</p... »
 
 
 
 
 

100% Noorwegen
100% Noorwegen
100% NoorwegenBeleef Noorwegen van noord naar zuid. Zie de middernachtszon schijnen over Lofoten, en geniet van het duizelingwekkende uitzicht vanaf de Preek... »
 
 
 
 
 

Keer op keer
Keer op keer
<p>‘Bella Andre schrijft series om verliefd op te worden.’ Hebban.nl</p><p>Harry Sullivan heeft zijn familie altijd op de eerste plaats gezet, zelfs toen... »
 
 
 
 
 

Vanaf nu, altijd
Vanaf nu, altijd
<p>Marcus, de oudste Sullivan-zoon, heeft altijd alle verantwoordelijkheden op zich genomen. Maar als zijn perfect uitgestippelde toekomst niets meer dan een... »
 
 
 
 
 

Een nieuw begin in Thorndale
Een nieuw begin in Thorndale
<p>Een heerlijke romantische serie met een prachtige setting en fijne personages – voor de lezers van Katie Fforde, Jo Thomas en Jill Mansell</p><p>Annie k... »
 
 
 
 
 

Kama Sutra zakboekje
Kama Sutra zakboekje
Dit boekje combineert de oude wijsheid van Kama Sutra met hedendaagse kennis over seks. Het bevat 52 geraffineerde standjes, eenvoudig te leren technieken vo... »