Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Boer Boris uitdeelboekjes
Boer Boris uitdeelboekjes
<p>Deze Boer Boris-uitdeelboekjes zijn superleuk om als cadeautje, bedankje of alternatieve traktatie uit te delen op een kinderverjaardag. Maar je kunt ze n... »
 
 
 
 
 

Boer Boris en het bootje
Boer Boris en het bootje
<p>'Boer Boris en het bootje' is het zestiende deel in de razend populaire en bekroonde prentenboekenreeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Eerdere del... »
 
 
 
 
 

Boer Boris gaat naar oma
Boer Boris gaat naar oma
<p>'Boer Boris gaat naar Oma' is het achtste deel in de razend populaire en bekroonde prentenboekenreeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Eerdere delen... »
 
 
 
 
 

Ik en de koningin
Ik en de koningin
Van november 2008 tot en met februari 2009 staan Orkest MaxTak en actrice/zangeres Lottie Hellingman in verschillende theaters op de planken met hun gloednie... »
 
 
 
 
 

Boer Boris, start de motor!
Boer Boris, start de motor!
<p>Wat gebruikt een boer allemaal om zijn werk te doen? In 'Boer Boris, start de motor!' kunnen kleintjes vanaf 2 jaar samen met Boer Boris ontdekken welke g... »
 
 
 
 
 

Vijf draken verslagen
Vijf draken verslagen
Vijf draken verslagen is een gespierde bundel over kleine en grote moed. Het vierde poĆ«ziespektakel presenteert nieuwe gedichten over Superhelden, Moederhel... »
 
 
 
 
 

Spin op sokken
Spin op sokken
EĆ©n spin, drie paarden, zeven peren etende heren, negen schelpen, dertien eendjes en zesentwintig parelmoeren knoopjes. Allemaal en veel meer in Spin op sok... »
 
 
 
 
 

Boer Boris vriendenboekje
Boer Boris vriendenboekje
<p>Het Boer Boris-vriendenboekje is een geweldig cadeau voor fans van het stoere boertje!

Met het Boer Boris-vriendenboekje in zijn of haar rugzak stapt el... »
 
 
 
 
 

Boer Boris en de bietjes
Boer Boris en de bietjes
<p>'Boer Boris en de bietjes' is alweer het zeventiende prentenboek over de leukste kleine boer van Nederland en Vlaanderen. Inmiddels weet iedereen dat Boer... »