Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sterrenstof
Sterrenstof
<p>Pauline werkt als schoonmaakster in het legendarische Mapes Hotel in Reno, Nevada. Op een dag valt ze in voor een collega en maakt ze suite 614 schoon. Ho... »
 
 
 
 
 

Het appartement 2+1 actie 2013
Het appartement 2+1 actie 2013
Met Het appartement heeft Tatiana de Rosnay een psychologische pageturner geschreven die doet denken aan Hitchcocks klassieker Rear Window. In een vloeiende ... »
 
 
 
 
 

Bloemen van de duisternis
Bloemen van de duisternis
<p><em>Bloemen van de de duisternis</em> is de nieuwste roman van Tatiana de Rosnay, de auteur van <em>Haar naam was Sarah</em> en <em>De familiereünie</em>... »
 
 
 
 
 

Tatiana over Tamara
Tatiana over Tamara
Tamara Lempicka (1895-1980) groeide op in het destijds zeer mondaine Moskou en Warschau, maar moest tijdens de Russische Revolutie naar Parijs vluchten. De v... »
 
 
 
 
 

Haar naam was Sarah
Haar naam was Sarah
Een Dwarsligger Deluxe : Een prachtige gelimiteerde cadeau editie Uitvoering: Luxe geltex linnen omslag, koperfolie en mat zilveren afwerkingBESCHRIJVINGDe t... »
 
 
 
 
 

Bumerang
Bumerang
Bumerang »
 
 
 
 
 

Onvoltooid verhaal
Onvoltooid verhaal
Wanneer Nicolas Duhamel zijn paspoort wil laten verlengen komt hij tot de ontdekking dat zijn vader officieel een Russische naam draagt. Nicolas gaat op zoek... »
 
 
 
 
 

Het huis waar jij van hield
Het huis waar jij van hield
Een Parijse vrouw vecht voor haar huis vol herinneringen.

Parijs, tweede helft 19de eeuw. Door de ambitieuze stadsvernieuwingswerken van baron Hau... »
 
 
 
 
 

Sarahs Schl
Sarahs Schl
Sarahs Schlüssel »