Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schaduwschepen
Schaduwschepen
Voorbij de horizon liggen de magische landen van Gran Terre. Daar rijzen de kathedralen zestien kilometer de hemel in en schrijden goden over de bevroren toe... »
 
 
 
 
 

Gestolen Zielen
Gestolen Zielen
Gerard heeft zijn ka verspeeld, zijn derde ziel. <br/>Alle kleur en smaak is uit zijn leven verdwenen: zelfs pekingeend met pruimensaus smaakt naar klei en s... »
 
 
 
 
 

Alexander Nevski
Alexander Nevski
 »
 
 
 
 
 

Avi 9 kanjer
Avi 9 kanjer
Tais Teng met tekeningen van Fred Marschall en Fred de Heij
Twee prachtige boeken schreef Tais Teng precies op AVI-niveau 9. De boeken De donder van tienduiz... »
 
 
 
 
 

Mijn beste vriend is een vuile rat
Mijn beste vriend is een vuile rat
'Fred, Fred, word eens wakker!' Fred kijkt rond. Er zit een rat in het raam. Een rat die praat, hoe kan dat nou? Zou hij behekst zijn? Behekst door een echte... »
 
 
 
 
 

Verhalen vertellers
Verhalen vertellers
Reis mee met gouden luchtschepen, ontmoet sensuele godinnen en ijzeren krijgers en werp een blik in het hiernamaals. Science Fiction, Fantasy en een vleugje ... »
 
 
 
 
 

Plusleesboek M6
Plusleesboek M6
Plusleesboeken zijn bedoeld voor nieuwsgierige kinderen die niet van te makkelijk houden!Lees alles over de coolste onderwerpen, op je eigen niveau. »
 
 
 
 
 

Computercode Cthulhu
Computercode Cthulhu
'Stoor niet Cthulhu's slaap! Want hij die doden uit hun graf oproept en de worm berooft, hij die het gezelschap van lijkenknagers verkiest boven dat van soep... »