Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dis/co
Dis/co
negen discussies over God, doodgaan, zwevende tafels en seks voor het huwelijk »
 
 
 
 
 

Ik mis je
Ik mis je
De dood. Iedereen heeft ermee te maken. Het verliezen van een dierbare is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Een gebeurtenis die... »
 
 
 
 
 

Stijlen van christelijke medische-ethiekbeoefening
Stijlen van christelijke medische-ethiekbeoefening
In Nederland wordt op veel verschillende manieren ethiek bedreven. Ter gelegenheid van de honderdste geboortedag van prof. dr. G.A. Lindeboom 4 januari 2005 ... »
 
 
 
 
 

Pure Passie
Pure Passie
In Pure Passie staan 21 eenvoudig te bereiden recepten uit de keukens van Jonnie Boer. Niet alleen van de hand van Jonnie zelf, maar ook van zijn medewerkers... »
 
 
 
 
 

The rationality of trancendence
The rationality of trancendence
This volume written by one of the leading scholars on Emmanuel Levinas dealswith Levinas conception of Transcendence Prophecy and Philosophy. Among theissues... »
 
 
 
 
 

De Tien Geboden
De Tien Geboden
Ooit begonnen als stenen tafelen daarna opgenomen in het meest verkochte boek te wereld en nu opnieuw verschenen de tien geboden. Deze stokoude leefregels vo... »
 
 
 
 
 

Vrouwen gek op wijn
Vrouwen gek op wijn
Veel mensen voelen zich onthand als ze in een restaurant de wijnkaart aangereikt krijgen en daarmee verantwoordelijk zijn voor de wijnkeuze voor de hele tafe... »
 
 
 
 
 

Natuurlijk genieten
Natuurlijk genieten
Therese Boer-Tausch is gastvrouw en sommelier in De Librije, het Zwolse restaurant, dit jaar gelauwerd met drie Michelinsterren. Dat is niet alleen te danken... »