Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een beest sterft
Een beest sterft
02. Een Beest Sterftf »
 
 
 
 
 

Het schaduwspel der Shinobis
Het schaduwspel der Shinobis
In het feodale Japan dreigt een burgeroorlog. Keizerin Hiroyo wordt gehaat door het volk vanwege allerlei snode misdaden. De enige shogun die in staat is om ... »
 
 
 
 
 

Spiral Syndrome
Spiral Syndrome
Guns of Kennington! De DedSec-organisatie werd ernstig in gevaar gebracht door de dodelijke aanval op de raveparty. De groep heeft echter haar laatste woord ... »
 
 
 
 
 

Orbital
Orbital
Vol 4: Ravages »
 
 
 
 
 

Zij die weten
Zij die weten
De saga over de wraak van de broers Larsson raakt verstrikt in de geschiedenis van de Svears Vikings en de Franken met hun verschillende werelden beschavinge... »
 
 
 
 
 

De straf
De straf
Julius en de Messias leiden hun expeditie verder naar het oosten, op zoek naar het Derde Testament. Plots staan ze voor een weelderige jungle. De Tuin van Ed... »
 
 
 
 
 

Stockholm
Stockholm
MERIAN live! Mit Kartenatlas im Buch und Extra-Karte zum Herausnehmen »
 
 
 
 
 

In het spoor van onze voorouders
In het spoor van onze voorouders
Arkansas, 1864. De Amerikaanse Burgeroorlog woedt volop. Een bataljon Noordelijken, dat volledig bestaat uit zwarte soldaten, krijgt een wat vreemde opdracht... »
 
 
 
 
 

Het oog van de Kelten
Het oog van de Kelten
On the origin of species is wellicht niemand vreemd. Maar wie weet dat Charles Darwin voor hij zijn boek over de evolutietheorie schreef begeesterd was door ... »