Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Geheime liefde
Geheime liefde
Karen heeft een leuke baan , lieve vrienden en een familie die haar dolgraag aan een man helpt. Als ze dan eindelijk iemand op haar werk ontmoet, durft ze er... »
 
 
 
 
 

De draak van Katibal
De draak van Katibal
 »
 
 
 
 
 

Gebroken glas
Gebroken glas
Nadat Nikki haar droom heeft verwezenlijkt met haar eigen Bed and<br/>Breakfast, blijkt het qua bezoekersaantallen flink tegen te vallen. De<br/>openstaande ... »
 
 
 
 
 

Dubbeldate
Dubbeldate
Naomi is in de wolken wanneer ze Sander ontmoet via een datingsite. In het echt is hij nog leuker en aardiger dan ze zich had voorgesteld en hetklikt meteen.... »
 
 
 
 
 

Exit USA
Exit USA
Als Lana op een avond thuiskomt, betrapt ze haar vriend Pascal met een andere vrouw. Ze toont geen genade en maakt het direct uit met hem. Wat volgt is een o... »
 
 
 
 
 

Blijf bij me - grote letter uitgave
Blijf bij me - grote letter uitgave
Katja is omringd door dieren op de manege waar ze werkt en woont. Toch is dat voor haar nog niet genoeg en ze besluit een puppy in huis te halen. Tijdens de ... »
 
 
 
 
 

Min of meer
Min of meer
Tobias heeft anorexia en het beïnvloedt zijn leven volledig. Er is niemand bij wie hij zijn geheim kwijt kan en hij voelt zich eenzaam, vooral als zijn broe... »
 
 
 
 
 

Laat maar!
Laat maar!
Laat maar! is een zelfstandig te lezen vervolg op Reken Maar! en heeft als themarouwverwerking en biseksualiteit.Nicole’s leven gaat precies zoals ze het v... »
 
 
 
 
 

To Tame a Tempest
To Tame a Tempest
 »
 
 
 
 
 

Zoektocht naar het verleden
Zoektocht naar het verleden
Diane heeft het best goed voor elkaar: ze is kunstenares en heeft een eigen atelier in de Randstad. Toch is ze ontzettend onzeker: zo onzeker dat het haar le... »