Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Geheime liefde
Geheime liefde
Karen heeft een leuke baan , lieve vrienden en een familie die haar dolgraag aan een man helpt. Als ze dan eindelijk iemand op haar werk ontmoet, durft ze er... »
 
 
 
 
 

Gebroken glas
Gebroken glas
Nadat Nikki haar droom heeft verwezenlijkt met haar eigen Bed and<br/>Breakfast, blijkt het qua bezoekersaantallen flink tegen te vallen. De<br/>openstaande ... »
 
 
 
 
 

De draak van Katibal
De draak van Katibal
 »
 
 
 
 
 

Dubbeldate
Dubbeldate
Naomi is in de wolken wanneer ze Sander ontmoet via een datingsite. In het echt is hij nog leuker en aardiger dan ze zich had voorgesteld en hetklikt meteen.... »
 
 
 
 
 

King Alert
King Alert
Paul Goudsmit is niet alleen vader van twee kinderen en leraar op een middelbare school, maar ook een van de oudste YouTubers van Nederland. Hij heeft duizen... »
 
 
 
 
 

Muziek voor Eva
Muziek voor Eva
 »
 
 
 
 
 

Van slag
Van slag
‘Een spetterend boek waar je nog dagenlang door van slag zult zijn’Feelgoodauteur Tamara HaagmansDoor een blessure valt Evi’s schooljaar in het water. ... »
 
 
 
 
 

Werken in het Dolfinarium
Werken in het Dolfinarium
Als je aan kinderen vraagt welk beroep ze later willen uitoefenen, dan blijkt dat werken in het dolfinarium het meest populair is. Dat bleek uit een enquête... »
 
 
 
 
 

Geheime liefde
Geheime liefde
Karen heeft een leuke baan, lieve vrienden en een familie die haar dolgraag aan een man helpt. Als ze dan eindelijk iemand op haar werk ontmoet, durft ze er ... »
 
 
 
 
 

Reken maar!
Reken maar!
Nadat haar relatie stukloopt, verhuist Jasmine naar een andere stad. Haar nieuwe buurman Quinten trekt al snel haar aandacht. Hij is intelligent, aantrekkeli... »