Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hongerspelen
Hongerspelen
De Hongerspelen betekenen een doodvonnis voor het zusje van Katniss. Ze besluit haar plek in te nemen. De hele bevolking volgt de strijd van Katniss in de ar... »
 
 
 
 
 

The Hunger Games
The Hunger Games
De internationale bestseller The Hunger Games is nu verfilmd. In deze spectaculaire bioscoophit schittert een ware sterrencast. Ter gelegenheid van de filmre... »
 
 
 
 
 

Vlammen
Vlammen
Katniss en Peeta hebben de Hongerspelen gewonnen in weerwil van het Capitool en de wrede regels die er gelden. De overwinning heeft verstrekkende gevolgen. '... »
 
 
 
 
 

Vlammen
Vlammen
Katniss Everdeen heeft meer geluk gehad dan ze ooit had durven dromen. Samen met Peeta Mellark heeft ze de roemruchte Hongerspelen gewonnen, ook al schrijven... »
 
 
 
 
 

Spotgaai
Spotgaai
<p>Katniss Everdeen overleefde tot twee keer toe de Hongerspelen, het macabere evenement dat eens per jaar plaatsvindt om de bevolking van Panem eraan te her... »
 
 
 
 
 

Catching Fire
Catching Fire
Sparks are igniting.

Flames are spreading.

And the Capitol wants revenge.Against all odds, Katniss has won the Hunger Games. Sh... »
 
 
 
 
 

The Hunger Games Iii: Mockingjay
The Hunger Games Iii: Mockingjay
Against all the odds, Katniss Everdeen has survived the Hunger Games... »
 
 
 
 
 

De Hongerspelen
De Hongerspelen
<p>Prachtige nieuwe editie van deel één van Suzanne Collins' successerie <em>De Hongerspelen</em> voor een spotprijs.</p><p>Katniss Everdeen woont met haar... »
 
 
 
 
 

Spotgaai
Spotgaai
<p>Prachtige editie van het zinderende slot van Suzanne Collins’ bestsellerserie <em>De Hongerspelen</em> voor een spotprijs.

Katniss Everdeen o... »
 
 
 
 
 

De hongerspelen ; Vlammen ; Spotgaai
De hongerspelen ; Vlammen ; Spotgaai
De complete, verslavende Hongerspelen-trilogie van Susanne Collins in één dwarsligger®In De hongerspelen wordt Panem, het land dat ooit bekendstond als No... »