Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Hongerspelen
De Hongerspelen
<p>Katniss Everdeen woont met haar moeder en haar zusje in het 12e en armste district van Panem. Daar heerst het keiharde regime van het welvarende, brute Ca... »
 
 
 
 
 

The Hunger Games
The Hunger Games
De internationale bestseller The Hunger Games is nu verfilmd. In deze spectaculaire bioscoophit schittert een ware sterrencast. Ter gelegenheid van de filmre... »
 
 
 
 
 

Vlammen
Vlammen
Katniss en Peeta hebben de Hongerspelen gewonnen in weerwil van het Capitool en de wrede regels die er gelden. De overwinning heeft verstrekkende gevolgen. '... »
 
 
 
 
 

Vlammen
Vlammen
<p>Deel twee van Suzanne Collins' succesvolle trilogie als e-book verkrijgbaar.</p><p>Katniss Everdeen heeft samen met Peeta Mellark De Hongerspelen gewonnen... »
 
 
 
 
 

Spotgaai
Spotgaai
<p>Katniss Everdeen overleefde tot twee keer toe de Hongerspelen, het macabere evenement dat eens per jaar plaatsvindt om de bevolking van Panem eraan te her... »
 
 
 
 
 

Catching Fire
Catching Fire
Sparks are igniting.

Flames are spreading.

And the Capitol wants revenge.Against all odds, Katniss has won the Hunger Games. Sh... »
 
 
 
 
 

The Hunger Games Iii: Mockingjay
The Hunger Games Iii: Mockingjay
Against all the odds, Katniss Everdeen has survived the Hunger Games... »
 
 
 
 
 

De Hongerspelen
De Hongerspelen
<p>Prachtige editie van deel één van Suzanne Collins' successerie <em>De Hongerspelen</em> voor een spotprijs.</p><p>Katniss Everdeen woont met haar moeder... »
 
 
 
 
 

Spotgaai
Spotgaai
<p>Prachtige editie van het zinderende slot van Suzanne Collins’ bestsellerserie <em>De Hongerspelen</em> voor een spotprijs.

Katniss Everdeen o... »
 
 
 
 
 

De hongerspelen ; Vlammen ; Spotgaai
De hongerspelen ; Vlammen ; Spotgaai
De complete, verslavende Hongerspelen-trilogie van Susanne Collins in één dwarsligger®In De hongerspelen wordt Panem, het land dat ooit bekendstond als No... »