Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ten Huize Planckaert
Ten Huize Planckaert
De familie Planckaert heeft een succesvolle b&b in Lesterny, in het hartje van de Ardennen. Met dit boek willen de Planckaerts hun dagelijkse rijkdom met ied... »
 
 
 
 
 

Tour de France, Tour des belges
Tour de France, Tour des belges
De strafste toeren van de Belgen in de Tour de France De Tour de France, die dit jaar zijn 110de verjaardag viert, zou evengoed Tour des Belges kunnen heten.... »
 
 
 
 
 

VDB De Biografie
VDB De Biografie
In 2019 is het tien jaar geleden dat Frank Vandenbroucke, kortweg VDB, overleed in mysterieuze omstandigheden in Senegal. Zijn legende is al die jaren verder... »
 
 
 
 
 

De rode duivels
De rode duivels
 »
 
 
 
 
 

En Danseuse
En Danseuse
 »
 
 
 
 
 

Ivo Van Damme
Ivo Van Damme
 »
 
 
 
 
 

Veldrijden
Veldrijden
<p>Modder, kracht, techniek en sensatie. Ieder najaar trotseren honderden wielerliefhebbers - misschien wel de trouwste fans binnen het sportlandschap - weer... »
 
 
 
 
 

De ronde
De ronde
De Ronde van Vlaanderen was de reden waarom ik renner werd - Stijn DevolderDe Ronde staat bekend als een van de moeilijkste wielerwedstrijden die er bestaan,... »
 
 
 
 
 

VDB Forever
VDB Forever
<p>Tien jaar na zijn plotse dood spreekt Frank Vandenbroucke (1974-2009) nog steeds enorm tot de verbeelding. De memorabele <em>pédaleur de charme</em> zal ... »