Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tirtha
Tirtha
De gevoelige en humeurige hoofdinspecteur Rani Diaz raakt in ´Tirtha´, het tweede deel van de Rani Diaz thrillerreeks, persoonlijk betrokken bij een golf v... »
 
 
 
 
 

Mara
Mara
´Hoe keihard ruw dood en leven kunnen zijn. Een sterk aangeraden thriller.' Marc Vanspauwen.Moord, verminking, dubbellevens, het vernietigende middel antrax... »
 
 
 
 
 

Matsya
Matsya
´Een half jaar geleden is een rancune losgebarsten. Een volmaakt gedetailleerd vergeldingsplan is opgesteld en niets kan meer mis gaan. Helemaal niks! Ieman... »
 
 
 
 
 

Mara
Mara
Moord, verminking, dubbellevens, het vernietigende middel antrax, een lang bewaard geheim, zoete wraak en een gevaarlijke sekte in Zwitserland zijn de ingred... »
 
 
 
 
 

Trifla
Trifla
Op een zomeravond gaat Marie Teugels joggen met haar hond. Even later komt de hond alleen terug naar huis, maar waar is Marie?<br/>Hoofdinspecteur Rani Diaz,... »
 
 
 
 
 

Tot nooit meer
Tot nooit meer
Wanneer Zaira het geluid van brekend glas hoort, spat haar luxeleven uiteen. De ontdekking van een gevaarlijk geheim dwingt haar te vluchten.Rani Diaz, hoofd... »
 
 
 
 
 

Indigo
Indigo
 »
 
 
 
 
 

Gotcha!
Gotcha!
Sofia raakt in paniek als ze 's nachts, terwijl ze aan het werk is, gebeld wordt door haar doodsbange dochtertje. Ze belt de politie en rijdt razendsnel naar... »
 
 
 
 
 

Preta
Preta
Een thriller voor wie van nagelbijtend spannend houdt!Wanneer de zeventienjarige Sammy na een avondje stappen niet thuiskomt, bellen haar ouders ongerust de ... »
 
 
 
 
 

Matsya
Matsya
<p>Een half jaar geleden is een rancune losgebarsten. Een volmaakt gedetailleerde vergelding is opgesteld en niets kan meer mis gaan. Helemaal niks! Iemand s... »